Abi Metallica bu işin babası Master Of Puppets çok sağlam ve disposable heros un riffleride süper
*** abi cok haklısın o albumde butun sarkılar super battery de super...
megadeth dienleride duydum ama bence megadeth asla bi metallica olamaz..
Abi biliosun megadeth in solo gitaristi Dave Mustaine bi ara Metallicada çaldı ve adam çok sağlamdı ben Kirk e tercih ederdim doğrusu Kirk sadece wah pedalından ibaret bi Oriondaki sololar orjinal ve güzel olmuş ve o albumde leper messiah die bi şarkı var oda süper kısacası albüm süper ama şimdilerde bozuldu grup Bob Rock denilen adam yeni albümde solo olmasın dedi Kirk bayaa sinirlendi yane grup daılıcak gibi görünüyo(Allah vermesin)belkide bu son albüm bile olabilir sadece livelerda dinleriz adamları...
Abi Metallica bu işin babası Master Of Puppets çok sağlam ve disposable heros un riffleride süper
*** abi cok haklısın o albumde butun sarkılar super battery de super...
megadeth dienleride duydum ama bence megadeth asla bi metallica olamaz..
Abi biliosun megadeth in solo gitaristi Dave Mustaine bi ara Metallicada çaldı ve adam çok sağlamdı ben Kirk e tercih ederdim doğrusu Kirk sadece wah pedalından ibaret bi Oriondaki sololar orjinal ve güzel olmuş ve o albumde leper messiah die bi şarkı var oda süper kısacası albüm süper ama şimdilerde bozuldu grup Bob Rock denilen adam yeni albümde solo olmasın dedi Kirk bayaa sinirlendi yane grup daılıcak gibi görünüyo(Allah vermesin)belkide bu son albüm bile olabilir sadece livelerda dinleriz adamları...
abi tabiki hic bizman eskisi gibi olamicaklar.. am senin yanlis n var sanirm.. son albumde bob rock ustlenmedi produktorlugu ve metallicanın meshur new songunda kirk yine atmis soloları yani yeni albumde solo war.. vokal olarak james eskisi gibi diel tabi.. ayrıca dave mustaine ritm gitarist.. metallicanın ilk albumnde soloları james atior.. ama kirk geldikten sora master of puppets gibi sarkıalr dogdu.. melodik oldu .. bence kirk dave den daha iyi am bence.. herkesin kendisine gore begenis iwardır
*** abi çok eminim Dave solo gitarist olarak çaliodu son albüm hakında doğru söylüo olabilirsin bnde sonradan fark ettim o bob rock olayı St.Anger daydı...**** vokal olarak bence şu an sesi öncelerden daha iyi live performlarda daha olgun bi ses var.Artı benim dediğim dave daha iyi çünkü kirk sadece wah pedalından ibaret başka türlü adam gibi solo atamio adam gitar çaliosan fark etmişindir ama bu işi bilen tüm adamlar sana Dave diyecektir.....[
arkadaşlar konuula hiç alakaası yok ama bir şey öğrenmem lazım bulammazsam hasta olcam da
*** gecen yıllarda mtv de filan çıkan bi grup vardı. 4 lü bayan grup bunlar cello keman filan bilimum yaylı çalgılarla manyak sözsüz müzik yapıyolardı.. nası diim apocalyptica gibi ama bayan bunlar süper kızlardı grubun adını istiyorum sadce ve sadece lütfeeeen
Iron Maiden'da daha çok death soundları var gibime gelio benim...
Bu arada bir de o listeyi;
1-Metallica
2-Megadeth
3-Sodom
şeklinde yapsak daha baba olmazmı????
Iron Maiden'da daha çok death soundları var gibime gelio benim...
Bu arada bir de o listeyi;
1-Metallica
2-Megadeth
3-Sodom
şeklinde yapsak daha baba olmazmı????
olabilr ya gruplar herkese gore deişio abi herkesin dudydugu tınılar farklı aldıgı zevkler farklı..
metallica bence st anger a kadar her zaman trash yapıyordu ben size bir sürü trash şarkı çıkartırım load tan reload tan metallica her zaman güzel bence ama hakkatten black albüm(91 öncesi diyince black albüm dahil değil zannediyor insanlar) dahil ondan önceki albümlerdeki şarkıların tadıı vermiyor ki ama loadtan da dinlediğim bir kaç şarkıda başka hiç bir şarkının tadını vermiyor. herneyse her ne kadar çok garipte olsa SLAYER ın tadınıda hiç bir grup vermiyor
Yorum